українська російська англійська
120 нових робочих місць для мешканців Київщини передбачено проектом з будівництва комплексу бортового харчування
05.04.2012 | 12:28
Київська ОДА

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав Бориспільський район. Під час поїздки керівник Київщини перевірив будівництво кейтерингової компанії ТОВ «Київ-Кетерінг», яка є найбільш досвідченою та потужною організацією з виробництва бортового харчування та доставці його на борт літака.

«Це найбільший та найсучасніший цех з приготування бортового харчування, який обслуговує аеропорти України. Новий комплекс бортового харчування забезпечить усі санітарні, технологічні та пропускні вимоги і потреби українських та міжнародних авіакомпаній, - зазначив Анатолій Присяжнюк. - Будівництво цього комплексу сприятиме підвищенню соціальних гарантій мешканців Бориспільського району. Зокрема, реалізація цього проекту передбачає створення 120 додаткових робочих місць на Київщині».

Київська обласна державна адміністрація в особі голови Анатолія Присяжнюка під час Міжнародного інвестиційного форуму «Інновації. Ініціатива. Інвестиції. Інфраструктура» підписали меморандум «Про партнерство та співробітництво». Метою такого форуму є - зміцнення міжрегіонального та міжнародного співробітництва, розвиток партнерських відносин державних структур і приватного капіталу в економічній і соціальній сферах області, створення максимально сприятливого інвестиційного клімату в умовках державного - приватного партнерства. Проект будівництва компанії ТОВ «Київ-Кетерінг» входить у 50 проектів голови Київської облдержадміністрації, ініційованих на початку 2012 року.

Майже 70 відсотків послуг надає ТОВ «Київ-Кетерінг» бортовому харчуванню в аеропорту «Бориспіль». На сьогодні компанія готує до 12 тисяч порцій бортового харчування на добу. А з відкриттям нового цеху потужність буде складати 1 500 раціонів на годину, або 24 000 раціонів на добу.

Споруда нового підприємства спроектована таким чином, щоб розподіляти потоки:

- доставлених продуктів харчування, сировини та напівфабрикатів;

- відвантаженої готової продукції;

- повернених з борту літака інвентарю, посуду та відходів бортового харчування.

Споруда цеху бортового харчування має чотири рівні: підвальний поверх, два виробничих поверхи та один офісно-технічний. Загальна площа всього підприємства 10 210 кв.м.

Введення в експлуатацію нового цеху бортового харчування заплановано на травень 2012 року.

З появою нового цеху бортового харчування рівень комфорту буде гарантований створенням приємної, спокійної та безпечної атмосфери завдяки дизайнерським розробкам та асортименту послуг, що надаватимуться.

 

версія для друку