українська російська англійська
Інвестиції у переробну галузь Сумщини зростають
08.02.2013 | 10:10
Сумська ОДА

У Шостці Сумської області відкрито модернізований цех плавлених сирів. Встановлене новітнє обладнання дозволить збільшити виробництво плавленого сиру з 6 тисяч тонн до 9 тисяч тонн на рік. У проект планується інвестувати близько 22 мільйонів гривень. Окрім цеху буде побудовано нові складські приміщення та об’єкти соціального призначення.

«Сумщина нарощує потужності харчової промисловості, підвищує якість товарів місцевого виробництва. Це сприяє забезпеченню жителів регіону екологічно чистою, корисною продукцією», – наголосив у ході урочистостей заступник голови Сумської облдержадміністрації Сергій Слизький.

версія для друку