українська російська англійська
Відбулося засідання робочої групи із впровадження в Держпродспоживслужбі IT-систем
06.03.2017 | 10:33
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

Під керівництвом Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи відбулося засідання робочої групи із впровадження в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів програмних комплексів «Інформаційна система з проведення протиепізоотичних заходів» та «Інформаційна система підтримки проведення інспекційних заходів та ведення реєстрів», а також для дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби».

Члени робочої групи обговорили ряд технічних і організаційних питань впровадження зазначених IT-систем в роботу Держпродспоживслужби, питання координації дій всіх учасників проекту щодо формування баз даних і довідників, захисту персональних даних тощо.

«Плануємо, що до серпня буде запроваджена цілісна ІТ-система, що є однією із передумов запровадження ризик-орієнтованого підходу в ході здійснення державного контролю», - зазначив Володимир Лапа.

За результатами зустрічі прийнято рішення напрацювати План дій для впровадження в Держпродспоживслужбі вищезазначених IT-систем.

Довідково

Робоча група із впровадження в Держпродспоживслужбі IT-систем створена наказом №22 від 13.01.2017 року. Її очолив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа. До складу робочої групи увійшли Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук, керівники відповідних структурних підрозділів Служби, представники Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності продуктів в Україні», компаній розробників, Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

версія для друку