українська російська англійська
Держпродспоживслужба розробила методичні рекомендації щодо експорту продуктів до КНР для інспекторів та виробників
13.07.2017 | 10:57
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

Держпродспоживслужба розробила методичні рекомендації для державних інспекторів Держпродспоживслужби  та операторів ринку, які мають намір здійснювати експорт харчових продуктів тваринного походження  до КНР.

Зазначені методичні рекомендації містять інформацію та описують процедури експорту продуктів тваринного походження до Китайської Народної Республіки, зокрема молочних продуктів та замороженої яловичини.

Нагадуємо, що у травня 2017 року Україна підписала Протокол інспекційних, карантинних та ветеринарно-санітарних вимог щодо експорту замороженої яловичини з України до Китайської Народної Республіки, відповідно до якого Україна була схвалена як країна-експортер замороженої яловичини.

Крім того, Держпродспоживслужба продовжує роботу над розширенням списку підприємств-експортерів молочних продуктів до КНР.

Право експорту молочних продуктів до КНР мають 27 українських підприємств.

З методичними рекомендаціями можна ознайомитися в рубриці Міжнародне співробітництво.

версія для друку